Drømmebadet er innenfor rekkevidde

05 desember 2022 Johanne Larsen

editorial

Drømmebadet kan faktisk være innenfor rekkevidde hvis du velger noen smarte og enkle løsninger. Det er mange steder man kan spare, men noen ting burde man bruke en profesjonell til så man er sikker på at resultatet blir lovlig – og pent. Det skal vi se litt nærmere på her. 

Kan man pusse opp badet selv? 

Badet er nok et av de rommene som vi pusser opp oftest, men det er også sånn at badet er et av de klarest dyreste rommene å pusse opp. Man merker det fort i lommeboken når man får pusset opp med hjelp av profesjonelle. Det er dog mye man kan gjøre selv, selv om noen oppgaver, som for eksempel våtromjsikring, er noe som profesjonelle kanskje bør ta seg av i mange tilfeller.

Det kommer jo også an på hvor mye som skal gjøres. Er det snakk om en totalrenovering av hele badet, eller er det bare noen enkelte elementer som skal skiftes ut? Husk at pynt og innredning også er noe som gjør stor forskjell på badet, så du får det uttrykket du gjerne vil ha. Det er mange småting man kan fikse for å få badet litt lekrere. Invester i flott oppbevaring, lekre kurver og deilige håndklær. Så får du et mer luksuriøst inntrykk med en gang, og drømmebadet er nesten i boks. 

Fuktisolering

Sørg for god fuktisolering

Det er ikke minst svært viktig når man pusser opp badet at man sørger for god fuktisolering. Fuktisolering er viktig i hele boligen, for å unngå skade, men badet er et våtrom. Det vil si at badet er ekstra utsatt for fuktskader og mugg, og derfor er det kanskje lurt å sette seg litt ekstra godt inn i isolering for fukt akkurat når man skal gjøre badet selv, og finne gode, innovative produkter som kan gjøre det enkelt å holde fukten borte. 

Flere nyheter