Herlige wallstickers for alle hjem

05 juli 2021 Maria Laugesen

Hvis veggene er litt kjedelige og hvite i hjemmet, og du trenger farge og liv i rommet, kan wallstickers være en helt opplagt løsning. Dette er nemlig en type klistremerke som festes på veggen så det nesten ligner på en del av tapeten/malingen. Det er praktisk, enkelt og utrolig stilig.

Wallstickers i mange varianter

En wallsticker kan være mange ting, og det avhenger i høy grad av din personlige stil, og hvor stickeren skal brukes. For eksempel er verdenskart utrolig populære fordi det er et stilig og flott motiv, som samtidig kan være veldig personlig. Her kommer man nemlig ofte til å tenke på reiser man har tatt eller drømmer om i fremtiden, og du kan tilmed markere det områder av verden som du har besøkt for å gjøre det enda mer unik.

Wallstickers kan være små og store, fargerike eller svart/hvite, de kan være motiver eller tekst osv. Det er mye å velge mellom, og derfor kan du også finne noe som passer for deg – uansett om det er en minimalistisk og elegant wallsticker for soverommet, eller en fargerik og morsom wallsticker for barnerommet.

Kjøp dine wallstickers online

På sohu-shop.no/shop/wallstickers-62s1.html kan du finne et stort utvalg av wallstickers for alle behov. På nettsiden kan du lett navigere rundt mellom forskjellige kategorier som wallstickers for barn, wallstickers med byer og skylines, wallstickers med tekster og sitater, ministickers og mye mer.

Kort sagt er det noe for alle, og derfor kan du helt sikkert også finne det riktige for deg. Om det er en fotballsang til gutterommet, bilder av mat og drikke til kjøkkenet, søte dyremotiver til barnerommet eller kanskje stilige Banksy-motiver til stuen. Det er helt opp til deg, og det er nettopp dette som gjør wallstickers til en både flott og personlig veggdekorasjon.

Flere nyheter