Kjøp USB-hub online

14 mai 2020 Maria Laugesen

En USB-forbindelse er uunnværlig for langt de fleste av oss. Vi bruker den når vi skal lade vår PC eller vår telefon, når vi skal koble til en minnepinne eller en ekstern harddisk til PC-en, og når vi skal forbinde apparater som kamera og lignende til andre enheter.

Faktisk finnes det utrolig mange anvendelsesområder av USB-kabler og stikk, og derfor er det selvfølgelig også nødvendig å ha noen innganger til denne forbindelsen. Det gjelder for eksempel i din PC som vi ofte anvender til å forbinde våre enheter, men kanskje også til andre formål som ved lading.

Til dette kan du bruke en såkalt USB-hub eller usb-fordeler. Dette er en enhet som inneholder flere USB-innganger i samme apparatet, og som kan kobles til for eksempel din PC eller direkte til en stikkontakt med USB-forbindelse. På den måten kan du forbinde flere enheter til din PC, eller du kan lade flere apparater på samme tid. En utrolig praktisk og enkel løsning, som verken er vanskelig, tar opp mye plass eller koster mye.

Du kan finne forskjellige typer USB-fordelere, og her gjelder det selvfølgelig om å finne det som passer for deg. Vær oppmerksom på at det finnes ulike typer USB – for eksempel 2.0, 3.0 og C. Derfor bør du selvfølgelig velge en fordeler som passer med den type USB som du anvender. Bruker du alle de forskjellige typer, da kan du med fordel velge en variant som tillater forbindelse av flere slags USB. 

Du velger selv om den skal ha plass for 2, 3, 4 eller kanskje 10 USB mer. Du kan nemlig velge mellom masse ulike størrelser og designs, så det er rik mulighet til å finne en som passer for deg. Hos 123 elektronikk kan du se et stort utvalg av alle de ulike varianter, og her kan du helt sikkert finne din nye USB-fordeler.

Flere nyheter