Kjøp vekkerklokke på Coolpriser

19 januar 2021 admin

Har du satt deg mål om å sove mer eller bedre i det nye året? Det er mange som har mål for 2021 som innebærer helse, men det er de aller færreste som tenker søvn som en naturlig del av helsen vår. Dette er til tross for at søvn er bevist av forskere gang på gang å være noe av det aller viktigste, fordi det påvirker så mange prosesser.

Det høres kanskje dumt ut, men en vekkeklokke er et av de beste verktøyene du kan skaffe deg for å forbedre søvnen din. Jeg har et mål om å sove bedre i år og har akkurat kjøpt meg en vekkerklokke fra Coolpriser. Det var ikke særlig dyrt og føles som den helt riktige investeringen for å nå målet mitt.

Få mobilen ut av soverommet

En av grunnene til at det å kjøpe en vekkerklokke fra Coolpriser føles som et smart valg er fordi et av tipsene for bedre søvn er å få mobilen ut av soverommet. For hvis vi ligger og ser på skjermen til vi nesten sovner påvirker det kvaliteten av søvnen vi får.

Det er heller ikke bra for nivået av stress i kroppene våre at vi ser på skjermen på mobilen som det aller første om morgenen heller. Så det å få mobilen ut av soverommet og heller velger å bruke en vekkerklokke kan man virkelig sette opp de beste forutsetningene for oss selv.

Mange bruker argumentet at man trenger mobilen på grunn av vekkerklokken om morgenen, men da er det jo bra at det finnes mer analoge alternativer som gjør at det ikke gjelder lenger. Man kan finne masse fine vekkerklokker, enten man liker et mer retro eller moderne design og jeg vedder på at det ikke blir vanskelig for noen å oppgradere søvnen sin på den måten. Spørsmålet er bare om man gjør det!

Flere nyheter