Morsomme figurer med ansiktsmaling

15 februar 2022 Johanne Larsen

editorial

Du husker kanskje fra du var barn hvor stas det var å få ansiktsmaling og bli et magisk vesen eller dyr. Det var noe av det som kunne gjøre leken til det lille ekstra, og derfor er det en super ide for deg som ser etter noe morsomt og kreativt du kan gjøre med barna. 

En kreativ og gøyal helgeaktivitet 

ansiktsmaling

Ansiktsmaling barn er den perfekte, morsomme helgeaktiviteten. Det trenger ikke å være noe man gjør hver helg, men det kan være supert å ha i verktøykassen over kreative, morsomme ting man kan gjøre. Kanskje kan man designe ansiktsmalingen først på papir – og så prøve å gjenskape det med ansiktsmaling? Det er mange muligheter, og man kan utvikle ferdighetene og lage fantastiske kreasjoner etterhvert. Det er også flere bruksområder for ansiktsmaling, og det trenger ikke bare være noe man kan gjøre i helger og ferier, når man skal gjøre noe gøy og kreativt. 

Ansiktsmaling på bursdagsfesten 

Det er ikke bare som kreativ helgeaktivitet at man kan bruke ansiktsmaling. Å sette opp en ansiktsmalingstasjon, kan også være akkurat det som skal til for å skape den aller beste bursdagsfesten noen kan forestille seg. Det er mange barn som husker de tingene som var litt ekstra gøy, og det kan fort bli en sånn ting som alle snakker om og synes var moro. Det er ikke minst gøy å gjøre – med litt øvelse kan man enkelt bli en mester til å oppfylle ønsker som tiger, sommerfugl og Spiser Man. Det er lurt å øve seg litt på forhånd så man får et godt resultat – og det er også lurt å finne ansiktsmaling som har litt ekstra effekt, som for eksempel glitter, så det blir enda litt morsommere. Det er gøy å leke med ansiktsmaling, og det er altså kanskje akkurat det som skal til for å gjøre en morsom bursdagsfest enda litt morsommere. 

Flere nyheter