Send pakker sikkert, trygt og billig

16 april 2020 Johanne Hansen
Send pakker sikkert, trygt og billig

Hvis du noensinne har opplevd å miste en pakke i posten, eller at du har ventet forgjeves på en bestilling fra utlandet, så vet du hvor irriterende dette kan være. Hvis du selv skal sende en pakke, er det derfor viktig at du finner en seriøs og effektiv leverandør av pakkene dine. I dag finnes det mange forskjellige leverandører, både nasjonale on internasjonale, og det kan derfor være utfordrende å finne den riktige. 

Du kan bruke ditt eget nettverk til å høre hvilke erfaringer som finnes, eller du kan benytte deg av en online sammenliknings tjeneste, for å finne den billigste og mest effektive leverandør av pakker. 

Hvis du er innehaver av et firma, som er avhengig av å sende pakker til kunder og samarbeidspartnere, så er det selvfølgelig ekstra viktig at pakkene ankommer mottakeren til tiden, og i ordentlig stand. Det kan derfor være en god ide, med sporing på pakkene. Hvis du sender en pakke med sporing, har du og mottakeren mulighet til å se hvor pakken er, og når den forventes å ankomme. Spesielt hvis det er en vare man har bestilt, så kan tålmodigheten bli satt på prøve hvis pakken ikke kommer til forventet tid. Hvis du er privatperson, så er det ikke nødvendig med sporing på pakkene, hvis du sender nasjonalt. Hvis du derimot skal sende pakker til utlandet, kan det alltid være en god ide med sporing. Sjansen for at pakken kommer på avveie blir større, når den skal transporteres over atlanteren.  

Noen ganger kan det være nødvendig å sende pakker med ekspress fart. Hvis du har behov for å sende en ekspress pakke, kan du med fordel benytte dage av dhl express. Med dhl express, så er du helt sikker på at pakkende dine kommer frem før mottakeren kan nå å tenke på hvor de er. 

Husk alltid at en uventet pakke i posten, er en overraskelse alle vil sette pris på! Hvis man sender post, er det også større sjanse for at man selv er heldig å få post!

Flere nyheter