Sjøsetting av båt i Norge

01 juli 2019 Maria Laugesen
Sjøsetting av båt i Norge

Mange nordmenn har adgang til en båt av en eller annen type. Det kan være til avslappende seilturer for en enkelt dag, for lenger reiser eller kanskje bare for en liten fisketur. Nesten uansett hvilken type og størrelse av båt det er snakk om, så er det nødvendig å få den ut fra vannet på vinteren. De kalde temperaturer gjør nemlig ofte at vannet fryser, og derfor velger mange å ha båten en annen plass. Men når tiden nærmer seg sommer, og man har fått gjort båten klar til sesongen igjen, da er det på tide å få båten ut i vannet en gang til.

Men hvordan klarer man da dette raskt og enkelt? Noen båter kan man selvfølgelig feste bak bilen, men med andre er det ikke like enkelt – enten på grunn av båtens størrelse eller type, avstanden, veien til vannet eller noe helt annet. Uansett årsaken, så kan du få hjelp til å sjøsette din båt av profesjonelle folk. Hos Peder Naalsund Transportforretning klarer de ulike oppgaver innen transport og kraning, og dette gjelder selvfølgelig også båt sjøsetting for deres kunder. Du kan anvende transportforretningen, uansett hvilken type og størrelse av båt det er snakk om, og hvor den skal flyttes fra og til. De har stor erfaring og kompetanse innen både kraning og transport, så du er sikker på at oppgaven blir utført i høyeste kvalitet med en sikkerhet som er helt i topp.

Ønsker du hjelp til å transportere og sjøsette din båt, så kontakt Peder Naalsund Transportforretning og hør hvordan de kan hjelpe deg. De har alltid høy kvalitet på både kranbiler og service, og så tilbyr de rimelige priser som kan betales av alle. Ta en snakk med de i dag og få et uforpliktende tilbud, slik at du kan få båten din klar til sesongen.

Flere nyheter