Skal du velge deg en mandolin?

16 mars 2021 admin

En mandolin ligner på mange måter på en gitar, eller et annet klassisk strenge-instrument, men en mandolin er noe helt spesielt. Når man skal kjøpe seg en mandolin har man i dag mange flere muligheter og mange flere ting å tenke over enn det man hadde før og det å finne et sted som har et bra utvalg og kan veilede godt er viktig.

Jeg kjøpte min mandolin hos Danmusikk og da jeg begynte å se etter en mandolin fant fort ut at jeg hadde kommet til riktig sted. For da jeg skulle velge kunne jeg se at de hadde muligheter innenfor både en elektrisk mandolin og en akustisk mandolin.

Muligheter til å faktisk kunne prøve ut forskjellige typer mandoliner og høre både på lyden og hvordan de føles å spille på er viktige deler av valget. Den veiledningen jeg fikk der var også noe av det som gjorde at jeg følte meg sikker i det valget jeg endte opp med å ta til slutt også.

Velg en mandolin du kommer til å elske

Når man skal velge seg en mandolin er det aller viktigste faktisk å velge en man er sikker på at man kommer til å elske. Det er grunner til å velge en akustisk utgave og det er grunner til å velge en elektronisk utgave. Uansett hva man velger er det viktig at man velger noe som gjør at man kommer til å bruke den.

Jeg valgte en elektronisk utgave fordi jeg bor i leilighet, så jeg vet at hvis jeg har lyst til å øve er jeg helt nødt til å ha noe som jeg kan bruke sammen med et par gode hodetelefoner i stedet for å bare spille rett ut i rommet, til både meg selv og naboene. Det å velge den man kommer til å bruke mest er bare det viktigste!

Flere nyheter