Skjønnhetstrendene som varer

13 januar 2023 Johanne Larsen

Det er noen skjønnhetstrender som rett og slett er litt mer hårdføre enn andre. Her skal vi se litt nøyere på noen av dem, og hvilke som kommer til å vare fremover. 

Hårfjerning 

En av de tingene som kanskje aldri går helt av moten, er hårfjerning. Det er selvfølgelig helt opp til en selv om en vil fjerne hår eller om man føler man har uønsket hårvekst, men mange nyter den glatte og myke følelsen etter hårfjerning. Det finnes selvfølgelig mange måter man kan gjøre dette på selv, men hvis man vil ha et varig resultat, kan det lønne seg å bruke en klinikk når man vil ha fjernet uønsket hårvekst. 

Hårfjerning

Det finnes mange gode metoder for hårfjerning i klinikk. Her kan du få hårfjerning med voks eller laser. Det siste kan i mange tilfeller være permanent ved gjentatte behandlinger. Det er altså ikke sånn at man må ta frem barberhøvelen hver morgen og ha stubber igjen neste dag hvis man prioriterer å bruke en klinikk til oppgaven. 

En god hudpleierutine 

En annen ting som neppe går av moten, er å ha en god hudpleierutine. En god hudpleierutine er jo på mange måter individuell, men det er viktig at man har et godt regime for rens, fukt og pleie, som er tilpasset ens hudtype, og som ikke minst er tilpasset morgen og kveld. Det er for eksempel lett å hoppe på trendingredienser som niacinamide eller retinol, uten å vite at disse må brukes med solfaktor om dagen.

Så det er lurt å få en profesjonell rutine som er anbefalt av en profesjonell, så man kan få en som er tilpasset ens behov til punkt og prikke. Det er jo ikke sånn at alt passer for alle, og sånn er det i stor grad med hudpleie også, hvis man vil ha gode resultater. 

Flere nyheter