Slik får du kickstartet treningsrutinen

06 februar 2023 Johanne Larsen

Trening er i vinden som aldri før, og de fleste av oss er opptatt av å holde oss i form på en eller annen måte. Det skylder kanskje at vi er blitt langt mer bevisste på alle de positive effektene trening kan ha i en stressende hverdag, men for noen blir det vanskelig å opprettholde en rutine og et program. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan få kickstartet treningsrutinen din. 

Finn en treningsform du liker

Personlig trener Oslo

Det første man bær gjøre hvis man vil komme godt i gang med trening, er faktisk å finne en treningsform man trives med – noe man liker å gjøre. Det er jo faktisk ikke sånn at trening trenger å være tortur – langt fra, faktisk. Det kan være gøy, og så gøy at du glemmer at det er trening. mange har gjort en fritidsaktivitet da de var barn eller ungdom, som dans, ballett eller en gymaktivitet som var gøyal, og det er noe man med fordel kan ta opp igjen som voksen for å få en morsom treningsform. Det er jo sånn at tiden går fortere når man har det gøy, og sånn er det også med trening, det trenger ikke være en nødvendig onde som skal overstås. Enda mer effektivt kan det blir hvis du har en som følger med på progresjonen. 

Finn en god personlig trener 

Hvis du synes det er vanskelig å opprettholde en god treningsrutine selv, og kanskje trenger litt hjelp, er det en god ide å finne en god personlig trener. Det er en god investering. Personlig trener i Oslo kan sørge for at du har treningsrutinen i nærheten – og at du følger den. Det er jo ikke sånn at man er treningsekspert bare fordi man liker å trene, men det er en personlig trener. Derfor kan en personlig trener eller coach hjelpe deg med å nå mål, motivere og sørge for progresjon. 

Flere nyheter