Stort utvalg av gulvvekter online

26 juli 2019 Maria Laugesen
Stort utvalg av gulvvekter online

En gulvvekt er en må-ha for alle bedrifter og virksomheter som jobber innen produksjon, industri, lager, verksted og lignende. Den er perfekt å anvende til veiing av tunge gjenstander som er vanskelige å flytte eller bære rundt. Gulvvekter eller plattformvekter er ganske allsidige vekter som kan anvendes for en lang rekke forskjellige ting og formål, og det finnes et stort utvalg av bransjer og bedrifter som kan anvende gulvvekter til daglig bruk eller ved behov av og til. Generelt er det veldig sterke og holdbare vekter, som er produsert av utrolig solide materialer. De er fremstillet spesifikt for å kunne håndtere det harde miljøet som ofte finnes på et verksted, lager eller lignende. De egner seg for veiing av tunge ting, som for eksempel kan være materialer, stykkgods eller paller. Det kan være før forsendelse, i forbindelse med transport, produksjon eller annet. 

Innen gulvvekter finnes det mange forskjellige typer. Du kan selv velge hva som passer best for deg avhengig av dine behov, dine preferanser og ditt budjsett. Du kan for eksempel få varianter som kan monteres direkte på gulvet, eller du kan tilkjøpe spesielle oppkjørselsramper til montering. Noen har en ekstern skjerm som er separat fra selve vekten, mens den i andre varianter er plassert på et stativ eller lignende.

Det er også forskjell på hvor mye gulvvekten kan bære. De sterkeste modeller klarer en maksimal vekt på helt opptil 6 ton, og generelt ligger det mellom 300 kg og et par ton. De har samtidig en presisjon på ned til under 1 gram, mens den i andre modeller ligger på rundt 50-100 gram. Det gir mulighet til veldig nøyaktige veiinger av veldig tunge gjenstander, samtidig med at du kan gjøre det på en enkel, praktisk og funksjonell måte. Se alle gulvvekter og plattformvekter online hos Vektekspert.no i dag og finn din favoritt.

Flere nyheter