Tips og triks til skisesongen

30 august 2021 Johanne Larsen

Det er mange som gleder seg til skisesongen, men selv om det er enkelt å falle inn i gamle vaner og mønstre, så kan du faktisk med fordel lære nye ting og bruke tips og triks som du kanskje ikke har tenkt på før i årets sesong. Det skal vi undersøke litt nærmere her, så du kan bli en mester på ski – kanskje til og med enda bedre enn i fjor. 

Invester i godt utstyr

Noe av det viktigste for en god skisesong er at utstyret er i orden. Det er ikke bare fordi det er kult og ser bra ut å ha nytt og flott utstyr, men også fordi det er viktig å fokusere på sikkerhet. Det r noe av det viktigste når du skal finne skiutstyr, at du tenker på sikkerheten. 

Bruk nettet flittig

Internett er blitt en enormt stor læringsressurs, og det er ting som bare venter på å bli lært, som ligger der ute og venter på deg. Derfor er det lurt å bruke nettet flittig hvis du vil bli enda bedre på ski – der kan du nemlig lære av de aller beste. Hvis du for eksempel er på jakt etter tips til å velge riktig skihjelm eller sikre bindingene på skiene ordentlig, så kan en blogg som https://aktivvinter.no/blog være til stor hjelp. Det samme gjelder for sider som YouTube. Her kan du lære tips og triks av eksperter og profesjonelle, som du kan ta med deg inn i neste skisesong.

Det er jo ikke bare når det er pudder i bakken at man kan forberede seg og øve, nei, det er mange ting man kan sjekke ut på nettet på forhånd for å gi seg selv de beste forutsetningene for å få en god sesong i bakken. Det gjelder også når det kommer til styrketrening – det er bare å sette i gang. 

Flere nyheter