Trenger du en ny asus-lader?

20 desember 2020 admin

Trenger du en ny asus-lader?

Har du en asus-laptop og trenger du en ny lader? Det var meg for noen måneder siden. Hvis det var noe jeg skulle sagt til meg selv for noen måneder siden så hadde det vært at jeg skulle kjøpe en ekstra lader. Jeg hadde sikkert ikke hørt på meg selv, men med det jeg vet nå, så kommer jeg nok til å gjøre nettopp det, selv om jeg akkurat har kjøpt en. 

For det å stå uten lader føles faktisk mye mer ille enn jeg hadde trodd det ville, for det er alltid dårlig timing i sånt.

En ekstra lader gir ekstra trygghet

Jeg endte opp med å kjøpe min på https://www.batterionline.no/ladere-adaptere/baerbar-pc/asus fordi jeg hadde fått dem anbefalt på grunn av at prisene deres var gode og fordi leveringstiden var veldig kort. Katten min hadde valgt å bite over ledningen mens jeg var midt i å skrive eksamen, så for meg var det med kort leveringstid noe av det aller viktigste når jeg skulle kjøpe en ny lader.

Etter at det skjedde har jeg nesten hatt lyst til å bestille en til. Bare sånn i tilfelle av at noe skjer igjen og jeg ikke har tilgang til laderen min. For jeg kjenner meg selv godt nok til at jeg vet at jeg fort kan glemme den et sted og jeg kjenner nå katten min godt nok til å vite hva slags ting hun kan finne på. Hvis noe av det skjer i en eksamen vil jeg heller ha en ekstra.

Det å ha en ekstra lader på den måten vil helt klart gi meg mer trygghet, selv om det også kanskje føles som om jeg er litt overdramatisk også. Men heller godt forberedt enn å være i en dum situasjon midt i jobb eller en viktig oppgave som skal leveres. 

Flere nyheter