Velg en lampe som gjør interiøret ditt helt unikt

25 november 2020 admin

Velg en lampe som gjør interiøret ditt helt unikt

Lys er en stor del av interiøret og tar faktisk mer plass i det store bildet enn det faktisk gjør rent konkret fysisk i rommet. Det er ikke så mange som tenker på det, men det å velge belysning er en stor beslutning og er ikke noe man skal ta lett på faktisk.

Hjemme hos oss liker vi det elegant, enkelt og klassisk og etter masse research fant vi ut av at en hübsch lampe passer perfekt hos oss. Den er så enkel og elegant at den kan passe inn nesten over alt og har et utrolig lekkert uttrykk som løfter et hvert rom til et nytt nivå. Vi er så innmari fornøyde med valget.

Ta vare på din mentale helse gjennom vinteren

Når vi skal overleve den mørke tiden, som gir mange depresjon og andre lidelser knyttet til sesongen, er faktisk terapi i form av lys en av de aller mest utbredte behandlingene. Lys i mørketiden er rett og slett medisin! Det høres kanskje dumt ut at det å kjøpe for eksempel en hübsch lampe kan være en del av å ta vare på den mentale helsa vår, men jeg vil tørre å påstå at det er sant. 

Design og personlig uttrykk

Jeg tror ikke det er noen som elsker akkurat mørket, selv om man elsker vinteren. Det er fint at det er snø. Noen liker til og med kulda. Og mørket sniker seg innpå oss, dagene blir kortere og kortere og lyset svinner for hver dag som går øker også behovet for fokus på belysning inne i hjemmene våre. Mye faktisk! Når det kommer til design er det bare fantasien og smaken som setter begrensingene. Hvis du ønsker deg for eksempel en hübsch lampe er det absolutt verdt å investere i.

Flere nyheter