Voksenpoeng du kan score som voksen

06 februar 2023 Johanne Larsen

Det er gøy å score voksenpoeng og det gir god mestringsfølelse, men kan man gjøre noen voksenting først når man er voksen? Det er aldri for sent! Her skal vi se på noen voksenpoeng du kan score som voksen. 

Ta lappen! 

Trafikkskole

En ordentlig voksenting som mange gjør allerede som 18-åringer, men som man fint kan lære seg senere, er å ta lappen. Det er nemlig ikke alle som får behov for lappen før de er ganske voksne, og da er det noen som lurer på om det er for sent. Det er det mest sannsynlig ikke, for det er fullt mulig for voksne å ta lappen. Det er lurt å finne en god trafikkskole i nærheten, for eksempel en trafikkskole i Giske, så er det enkelt å komme avgårde til kjøretimer og prøver. Det gir hvert fall mange voksenpoeng å ha lappen – også som voksen! Da kan man kjøre hit og dit når man vil og er mindre avhengige av andre eller kollektiv trafikk. 

Bli en mester på å lage mat

Det er heller aldri for sent å bli en mester på kjøkkenet selv om man er voksen. Man kan faktisk alltid lære noe nytt, og det gjelder også matlagning. Har du alltid drømt om å kunne imponere med lekre middagsselskaper? Da er vilkårene bedre enn noensinne. Nå finnes det utrolig mye kunnskap på nettet man kan ta til seg, og følge videoer på YouTube eller lignende, hvis man vil lære å lage mat. Det er enkelt og greit, og du kan få en ny og morsom hobby samtidig. 

Bli et rengjøringsfantom 

På samme måte som man kan lære seg å lage mat som voksen, så er det også mulig å bli bedre til å gjøre rent hjemme. Det er lurt å skaffe seg en god rutine og godt utstyr, så er man en sånn som alltid har det rent og pent! Voksenpoeng! 

Flere nyheter